onsdag 16 januari 2008

Precious To Me

I väntan på att jag grundligt undersöker varför en popmelodi kan vara det bästa som finns, vill jag helt kort uppmärksamma en låt. Den har mycket av det som jag tänker sätta ord på inom kort. Kolla in videon till ljuvliga Precious To Me, där Phil Seymour trånar som ingen annan och släntrar efter en stilig kvinna på det där slängiga sättet som bara ett popsnöre kan. Precious To Me blev i början av 1981 en hygglig hit i hemlandet USA och en riktigt stor framgång i Australien.

Gillar du pop och händelsevis skulle finna hans första platta Phil Seymour i en skivbörs för en tia eller två, så köp den direkt utan att tänka efter. Från första spåret till det sista brinner nämligen Phil av iver att piska upp en feststämning med den livsbejakande och oskuldsfulla typ av popmusik som han själv växte upp till på sextiotalet (Precious To Me är relativt stillsam i jämförelse med de andra låtarna på LPn). Skivan är helt enkelt rapp och lättviktig på ett förbaskat fint vis!

Se också Phil bakom trummorna i Looking For The Magic tillsammans med Dwight Twilley om du hamnat i rätt stämning.

2 kommentarer:

Jonken sa...

Åh, Precious To Me! Såååå bra låt! Tack Magnus, ikväll blir det hem och lyssna på den popklassikern. Synd att Phil Seymour inte kunde följa upp den fina debuten. 2:an är ju tyvärr inte lika bra.

hector sa...

Lookin' for the magic är finfin med en grym pop-refräng.