söndag 3 februari 2008

If I Were The Carpenters... #4

Jag fortsätter med att förgylla (förpesta) läsarens tillvaro med ytterligare ett albumspår från "A Song For You". Låten heter Crystal Lullaby och redan titeln avslöjar hur det låter. En underbar (vedervärdig) mjukpoplåt som tar oss till en naiv (larvig) sagovärld, till "the land of make-believe". Harmonierna är utsökta (sliskiga) och arrangemanget är fulländat (överlastat). Alla låtar med det snyggaste (fulaste) instrumentet oboe är ju fantastiska (hemska). Och här håller sig oboen på helt rätt (fel) sida om Emmerdale Farm (Hem till gården)!

boomp3.com

3 kommentarer:

spengochrille sa...

Förgylla, (vedervärdig), naiv, utsökta, fulländat, snyggaste, fantastiska, (fel), (Hem till gården). En helt underbar text, till en seg låt, musikalvarning enligt mig.
Men tack ändå för dina fem Carpenter texter, som den novis jag är har jag fått en kärleksfull genomgång av en grupp som jag åtminstone inte än fastnat för.

Magnus S sa...

Wow, Richard såg inte bara goofy ut, han läspade rejält också! Stackars honom i plugget. Men en fin låt... moralismen till trots.

Mattias sa...

Jo, han både läspar och ser weird ut. Alltså, på den där bilden: vad gör han med händerna innanför låren på sin syster? Säkert oskyldigt, men ändå... Fast på många bilder har han rätt snygg lugg.