lördag 7 juli 2007

Come a little bit closer

Det är så tråkigt tyst här att jag kör lite hjärt- och lungräddning med hjälp av YouTube och Minken. Om några av er tappat bort Willy på vägen rekommenderas 2004 års singel Come a little bit closer med b-sidan My forever came today varmt. Den finns tyvärr inte på YouTube men det gör Spanish Stroll.

4 kommentarer:

spengochrille sa...

Grymt cool.

Anonym sa...

Så Willy var i god skivform så sent som 2004? Uppenbarligen läge att leta upp Come a little bit closer.

Martin sa...

Japp. Dock ska plattan som kom då visst vara sådär (har inte hört den) så det är singeln med två bra låtar som gäller. Känns som att det ganska ofta bara är en eller ett par låtar som är värda att ha på de senare skivor jag hört. Det var samma sak på Gypsy deck of hearts där titelspåret var kanon men resten sådär. Come a little bit closer borde väl gå att hitta ganska billigt på ebay eller någon börs. Mitt ex kostade en tia i källaren på St: Eriksgatan om jag minns rätt.

Magnus S sa...

Går det att vara ännu mer cool än Willy DeVille? Ja, han är så obegripligt cool att han i vissa fall står över lagen. Han spelade i Italien häromåret. Där man i konsertlokaler har infört rökförbud, liksom i många andra EU-länder. Det fanns förbudsskyltar överallt där det stod: "Absolut förbjudet att röka i konsertlokalen och på scenen, utom för Mr Willy DeVille".